Luc Cooremans Voorzitter

Beste leden van HR Public,
Beste heer/mevrouw,

Ik stel u graag ons programma 2018 voor. Dit jaar werken we rond het thema ‘VUCA’ of ‘Volatility, Uncertainty, Complexity, Ambiguity’.

Deze verschillende aspecten worden belicht en voorgesteld door vier universiteiten die partner zijn van ons programma 2018:

  • Université de Liège: ‘Complexity’, professor François Pichault,
  • Antwerp Management School: ‘Volatility’, professor Peggy De Prins,
  • Katholieke Universiteit Leuven: ‘Uncertainty’, professor Nele De Cuyper,
  • Université Libre de Bruxelles: ‘Ambiguity’, professor Marie Goransson.

De sprekers belichten de thema’s op drie niveaus: academisch, blik op wat er elders gebeurt en ervaringen/getuigenissen van op het terrein.

Bovendien nodigen we de HR-professionals uit de overheidssector uit op ons seminar voor een reflectie over ‘de rol en de uitdagingen van de HR-professionals in een onzekere, complexe, vluchtige en ambigue wereld’.

Dit tweeledige seminar wordt geleid door professor Laurent Taskin (UCL/Louvain Management School). Achteraf wordt hierover een ‘witboek’ opgesteld.

 

Wat is er nieuw in 2018?

1. Lidmaatschap

U hebt nog altijd keuze uit een structureel of een individueel lidmaatschap. Daarnaast voorzien we een ‘kennismakingsformule’ voor de mensen die HR Public nog niet kennen. Zo kunnen ze eerst even proeven van onze organisatie, activiteiten en diensten.

We hebben het structurele lidmaatschap organisatorisch vereenvoudigd door de ‘HR Pass’ te schrappen. Structurele leden hebben hierdoor voortaan toegang tot alle activiteiten die we in de loop van het jaar organiseren.

2. Website

We zullen onze website proactiever en regelmatiger updaten. Bovendien willen we onze communicatie via de sociale netwerken versterken.

3. Organisatie

We hebben onze organisatie uitgebreid met twee diensten: marketing en webdevelopment.

 

Ik hoop dat ons programma 2018 bij u in de smaak valt.

Opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten op [email protected].

 

Ik wens u een fantastisch jaar met HR Public.

 

Luc Cooremans
Voorzitter HR Public