U bent een breinwerker. 
Maar wat weet u eigenlijk over uw belangrijkste instrument: uw brein? 
NIETS!

Weet u wat uw brein nodig heeft om optimaal te functioneren in een altijd verbonden multitaskende wereld?
Wat weet u over het effect op uw welzijn en uw productiviteit van het verkeerd gebruik van uw informatie- en communicatie technologie, van altijd online zijn, multitasken, continue stress, gebrek aan slaap en open kantoren?

Teveel werk en onhaalbare deadlines zijn niet goed voor uw welzijn op het werk, dat is bekend. 
Maar dit is slechts één van de zes factoren die bepalen of u, aan het eind van de dag en de week, nog energie over hebt voor uw privéleven.

Prof. Dr. Theo Compernolle zal een selectie maken uit deze thema’s om ze te integreren in een overzichtelijke “Welzijns-balans”.

 

Theo Compernolle is een onafhankelijke internationale consultant, executive (team)coach, trainer en key-note/motivational speaker en adjunct professor aan het CEDEP European Centre for Executive Development. 
Hij was voorheen Professor in Leadership and Personal Development aan de SOLVAY Business School (ULB), Adjunct Professor aan het INSEAD, Visiting Professor aan het TIASNIMBAS en de VLERICK School for Management en Professor aan de VRIJE UNIVERSITEIT Amsterdam. Info : www.compernolle.com

Theo Compernolle is de auteur van enkele best- en longsellers, waaronder “Stress: Vriend en Vijand”. Hij publiceerde in juli “BRAINCHAINS. Discover your brain and unleash its full potential in a hyperconnected multitasking world” (www.amazon.com) dat vertaald werd in “Ontketen je brein. Hoe hyperconnectiviteit en multitasking je hersenen gijzelen en hoe je eraan kan ontsnappen” Uitgeverij Lannoo. Info www.brainchains.org

 

 

Download presentaties

Category:
  Conferentie
this post was shared 0 times
 000
About

 benspy

  (60 articles)